Gode links

Der er heldigvis mange virksomheder, foreninger og organisationer i Danmark, som går op i at holde naturen ren. Derfor vil vi anbefale dig at læse på deres hjemmesider. Desuden vil vi her have links til godt udstyr.

Organisationer og bevægelser


En non-profit organisation, der arbejder for at nedbringe mængderne af henkastet affald i naturen. Her finder du cases om initiativer fra andre i Danmark - både blandt borgere, kommuner og større samarbejder. I deres webshops kan tilkøbes en masse godt, og så har de en masse artikler med fakta.


Affaldsindsamlingen.dk

Tilmelding til den årlige affaldsindsamling 22. april fra Danmarks Naturfredningsforening. Her henviser vi i stedet til Facebooksiden, hvor du kan tilmelde dig indsamling i Hundested på dagen.


Vejdirektoratets app

Vejdirektoratet har udviklet en app, som du kan benytte til at anmelde fejl og mangler. Her kan du eksempelvis sende ind, at du har fyldte affaldssække stående.


Tip Halsnæs

Halsnæs Kommune har ligeledes en app til fejl og mangler. Her kan du ligeledes sende ind, at du har fyldte affaldssække stående på kommunalt terræn - eller dokumentere store affaldsbunker. Linket er til hjemmesidens formular, men appen kan downloades til din mobil.

Godt udstyr

Opsnapper, gribearm, stænger
Kald dem, hvad du vil. De er uundværlige på en opsamlingstur! De kan købes mange steder, og forhåbentlig kan vi snart få lidt flere doneret.

Arbejdshandsker
Det holder klamme ting væk fra din krop og beskytter mod de værste rifter!

Knæpuder
Det sker ofte, at man skal ned på alle fire for at samle op. Her kan være meget ujævnt terræn, eller også kan det bare slide godt på knæene. Et sæt knæpuder er en god investering.