Mange bække små...

Vores helte gør en forskel! Det vil vi gerne fremhæve ved at lægge lidt billeder og ord ind for hver tur, vi hører om på vores Facebookside. På denne måde kan det bedre rapporteres, hvor slemt det slår til, hvilken indsats vi lægger i projektet, og hvordan det foregår!

Der har været arrangementer i Frederikværkhallen her i ferien, og desværre forårsager det mere affald. Heldigvis er der straks en affaldshelt på pletten!

Affaldshelten Pernille har en kamp mod affald i grøften nær - og på - broen over Kappelhøjvej. Det kræver flere affaldsture, men så skal det også blive godt!

Lad os lige gøre det her helt klart: McDonalds har IKKE skylden for det store svineri på Hillerødvejen. De er bare så uheldige at få mange affaldsgrise på besøg, der efterfølgende smider den let genkendelige emballage i nærområdet. Lad os nu alle hjælpe med at sætte en stopper for det!

Flasker!!

2018-03-29

Hvor lang tid tager det for en glasflaske at nedbryde i naturen? Svaret er 1 mio. år!

At samle affaldet ind kan ikke klares uden opbakning og skulderklap - ligesom et sportshold har brug for støtte. Heldigvis findes der borgere, som støtter os netop på dette måde - og det varmer!

Somme tider tænker affaldshelte ens og ender med at være ude på samme tid - mere af det, tak!