Mange bække små...

Vores helte gør en forskel! Det vil vi gerne fremhæve ved at lægge lidt billeder og ord ind for hver tur, vi hører om på vores Facebookside. På denne måde kan det bedre rapporteres, hvor slemt det slår til, hvilken indsats vi lægger i projektet, og hvordan det foregår!

Man kan forarges over, AT folk smider affald i naturen. Man kan forarges endnu mere over, HVAD folk smider i naturen!

Grønnesseskov

2018-03-16

Vi er så heldige at have et smukt gods mellem Frederiksværk og Hundested - med en smuk skov. Desværre er der her samme affaldsproblem som andre steder.

Tak til Rema!

2018-03-15

Man drømmer jo ikke om, hvad der møder én på vejen, men heldigvis er der supergode lokale butikker, der støtter op omkring os!

Der er meget forskelligt udstyr at få fingrene i. Nogle snappere har magnet for enden, som gør det nemmere at få fat i fx ølkapsler

Der er ingen tvivl om, at Annemette Eriksen er den største affaldshelt i Halsnæs. Hun står bag dette initiativ og er ude meget ofte. Her har hun været på spil igen!
PS: som nævnt tidligere må kommunens mænd ikke afhente sække på amtsvejen, men heldigvis kom en venlig sjæl forbi og ordnede dette!

Amtsvejen er som før beskrevet ude af kommunens hænder. Den tilhører regionen, så vi skal her selv fjerne vores sække. Strækningen har 7-Eleven, McDonalds og Cirkle K med fristende fastfood, som har kedelig emballage, der flyver så let i vinden...