Mange bække små...

Vores helte gør en forskel! Det vil vi gerne fremhæve ved at lægge lidt billeder og ord ind for hver tur, vi hører om på vores Facebookside. På denne måde kan det bedre rapporteres, hvor slemt det slår til, hvilken indsats vi lægger i projektet, og hvordan det foregår!

Hvordan kan voksne mennesker smide så meget affald, når Noah på 7 år har moral og fællesskabsfølelse udviklet nok til at samle det ind igen? Ja, man undrer sig - men TAK, Noah, du er for sej! :)

Gæt en Affaldshelt! Vinderen får en affaldstur med mig🤗Affaldshelten kom løbende og hjalp til, så vi langt hurtigere kunne få renset op i en regulær losseplads. Koldt, men fornøjeligt, når man er to!🙂Derfor tusind tak til den hemmelige gæve Affaldshelt!👻😊Vi fik tak med på vejen samt fik at vide, at andre på Halsnæs også samler ind af...

Ny ildsjæl

2018-02-22

Jo flere, des bedre. Som foråret piblede frem med flere opslag på Facebooksiden, så flere helte dagens lys. Spred budskabet og bliv mangfoldige!

Hvordan opdrager man sine børn til ikke at dumpe affald i naturen? Man tager dem selvfølgelig med ud på heltetur! Det er både lærerigt og sjovt for børnene, og desuden får de lov til at føle stoltheden ved at yde til samfundet. God idé til de varme ferie- og weekenddage!

Kregme er det noget af det første, der møder turisterne på vej ind i Halsnæs. Derfor er det naturligvis vigtigt at holde dette område rent! Desuden gælder det for de små landsbyer, at her er mange fodgængere og mange ude daglige gåture med hunden. Det giver jo god anledning til at have en pose på sig altid.

Amtsvejen er slemt ramt, da den høje kørselshastighed generelt får folk til at føle sig mere anonyme i trafikken - og da strækningen har stop ved 7eleven, McDonalds og Cirkle K.

Auderødskoven

2018-02-10

Hvad skal der til for, at der ikke smides affald i naturen længere? Det kom der en god diskussion om på Facebooksiden