Påsken bringer heltene frem

2018-04-04

Magleblik og Thors Bakke rykker lige nu!

Endnu en dag hvor jeg må smile, da jeg tænder min pc! Intet er umuligt, når så mange gæve affaldshelte giver den gas :D Lone Solhøj med mand og hund har simpelthen fyldt en hel TRAILER med affald bagved svømmehallen i Frederiksværk!! Jeg er dybt imponeret og lykkelig over at se den ildhu, der bliver lagt for dagen!! Pernille Kanto har befriet Hillerødvejen for endnu mere affald, så vi skal alle huske at give dem masser af hurraråb og "thumbs up" for den flotte indsats! Godt gået, tøser...nå ja, undskyld til Lones gæve mand ;)) Godt gået tøser, mandfolk og hundebasse! :D PS: Er der nogen, der har mulighed for at fjerne det hegn, der ligger bag svømmehallen, spørger jeg på Lones og alle affaldsheltes vegne? 

En times tid med mand, barn og hund. Bag svømmehallen, en hel trailer fuld 🤔. Alt fra jern, til sofaer med mus i 🐭🐭, en tung stol, plast, pap, ledninger, 2 gamle juletræer og meget andet 🙈
Men hvor er det dejligt at gøre lidt for naturen og folk der bor i Frederiksværk. Og så er vejret jo fantastisk 🌞🌞

Lone Solhøj, affaldshelt


Dejligt vejr! Så kunne jeg lige nå en time på Hillerødvejen i grøfterne ved villaer - det blev nemt til en pose! Den står ved en gadelygte :)

Pernille Kanto, affaldshelt