STØTTER OG SPONSORATER

Halsnæs Affaldshelte arbejder altid på højtryk for at få sponsorater i hus fra lokale ildsjæle, som kan se formålet med vores store indsats, men som ikke har mulighed for selv at hjælpe med den fysiske oprydning. Her er der heldigvis mange andre måder at hjælpe på.

Det kræver en del udstyr at få en god opsamlingstur. For at få flest mulige halsnæsser til at tage del i initiativet, håber vi på at kunne få doneret rigeligt med gribearme, arbejdshandsker, affaldssække og badges til dem alle!
Desuden er provianter tiltrængte! Tanken er, at det er hårdt også at skulle bære rundt på drikkevarer og madpakker, når man er ude, og når sulten eller tørsten melder sig, kan man i stedet gå til nærliggende sted og få fyldt depoterne op. Det giver energi og overskud til at fortsætte lidt endnu.
Gennem samarbejde med virksomheder - store som små - har vi opnået en del støtte, som vi naturligvis gerne vil fremhæve her!

MegaFlex A/S

Afhentning af sække og affald, når blot vi sender en SMS!

Bygma i Frederiksværk

Udstyr til affaldsopsamling

Stark i Frederiksværk

Udstyr til affaldsopsamling

Halsnæs Forsyning

Udstyr til affaldsopsamling

Computer Doktoren

Hjælp til opsætning af hjemmeside og hotline til spørgsmål

Købmanden på Ellevej

En masse cola til affaldsheltene!

Ølsted Kro og Hotel

En hvilepause med varmt/koldt at drikke og måske lidt at spise

Netto i Frederiksværk

Vand og frugt til pausen

Netto i Hundested

Vand, frugt og lignende til pausen

Bagel Club

Mad og drikke til pausen

Chicken & Burger

Drikkevarer til pausen

Palazzo Pizzeria Fr.værk

Mad og drikke til pausen

Bella Luna i Liseleje

Drikkevarer til pausen

Hos Vipsen

Smørrebrød og kold drik til pausen


Entreprenør Rune Andersen har støttet i form af en masse dejligt udstyr.

Peter Grundtvig Hansen har købt affaldsheltedomænet og betaler for abonnementet fremover. 

Martin Colding Eriksen har skabt et unikt logo til os kvit og frit.

Om få uger vil Halsnæs appen "Tip Halsnæs" opdateres med en bjælke til "Affaldshelte", hvor vi kan tage et foto af dagens fangst, skrive placering og sende afsted - så kommer Natur & Vej og afhenter sækkene!

Vi har endvidere helt privat fået doneret affaldssække og handsker af Johnny Liisborgh Leth og  Pernille Schmidt Dinesen.


Mange flere lokale butikker har givet udtryk for deres store interesse for initiativet, så vi håber naturligvis på endnu flere støtter i nærmeste fremtid.

Herudover vil vi fremhæve den gode vilje til løsninger fra borgmesteren Steffen Jensen og viceborgmester Anja Rosengren samt det kommende samarbejde med Frivilligcenter Halsnæs. Vi håber samtidig på et evt samarbejde med Plastic Change og Naturfredningsforeningen, som der er på tale på nuværende tidspunkt!